Talvea kohti

23.10.2014

Hei,

Olimme hallituksestamme Marjan kanssa Heinolassa, terveysasemalla 14.10.2014 kertomassa meistä, Lähihoitajat ry:stä. Heinolan AO 311 oli järjestänyt illan. Meille oli varattu alussa aikaa esitellä yhdistystämme, jonka jälkeen  ammattiosasto esitti kysymyksiä. Vastasimme näihin parhaamme mukaan. Ilta sujui kaikkinensa hyvin .

Illan aikana nousi sama kysymys esille kuin taannoin Tampereen messuilla. Toinen lähihoitajia edustava liitto on ruvennut painokkaasti ilmaisemaan , ettei Tehyssä voi olla lähihoitajia? Tämä ei todellakaan pidä paikkaansa! Tampereella varsinkin opiskelijat tulivat  kertomaan, ettei voi olla Tehyssä jos on lähihoitaja. Heinolassa on noussut sama kysymys esille lähihoitajien keskuudessa.

Hämmennyksestä huolimatta meille on tulossa mahtava Lähihoitajapäivä marraskuussa 21.11 Helsingissä, josta olen erittäin ylpeä. Olemme suunnitelleet hienon päivän. Odotan opintopäivää innolla ja uskon että kaikki sujuu hyvin!!!!

Kaikille hyvää talven odotusta ja kovasti jaksamista työrintamalla, koska siellä paineet on kovat ja säästöjä yritetään saada kaikesta mahdollisesta .

Mutta loppuun mieltäni piristävä juttu. Vantaalla minun työpaikan vieressä oleva koulu on järjestämässä adventtikonsertin kahvituksella ja 6 luokkalaiset tulevat hakemaan meiltä asukkaita juhlaan mukaan.Toivottavasti mahdollisimman moni pääsisi osallistumaan . Kyllä lapsissa on tulevaisuus .

Tarja Kippola