7.12.2023 torstaina Kehonhuoltotunti verkossa klo 18.00-19.00

22.11.2023

Tule mukaan pitämään itsestäsi huolta - ohjaajana toimii rautainen ammattilainen, Laura Hämäläinen, joka on urheiluun erikoistunut fysioterapeutti, personal trainer ja valmentaja.

Lauran terveiset Suomen Lähihoitajat ry:n jäsenille: "Kehonhuolto on ennen kaikkea erilaisia työkaluja erilaisiin hetkiin. Tavoitteeni valmentajana on auttaa sinua oppimaan uutta kehostasi, oivaltamaan miten se mitä teemme ja toisaalta emme tee, näkyy meidän kehossamme ja hyödyntämään eri harjoituksista opittuja työkaluja erilaisina hetkinä omassa arjessasi. Harjoitusta varten tarvitset vain vähän tilaa, mukavat vaatteet ja muutaman kotona löytyvän tyynyn. Harjoitus on suunniteltu niin, että kaikenlaiset kehot tuntevat olonsa rentoutuneeksi harjoituksen jälkeen"
 
Kehonhuoltotuntiin voivat osallistua kaikki Suomen Lähihoitajat ry:n jäsenet. Olette lämpimästä tervetulleita pitämään huolta itsestänne!

Viimeinen ilmoittautumispäivä:  06.12.2023 Tehyn koulutuskalenterin kautta. Osallistumislinkki toimitetaan 7.12.23 ilmoittamaasi sähköpostiin.