Syksyn kuulumisia hallituksen jäseneltä Heidiltä!

4.11.2017

Syksy alkaa pian vaihtumaan talveen ympäri Suomen ja onkin hyvä aika palata lähihoitajapäiviin, joita pidimme lokakuun alkupuolella Oulussa ja nyt viime viikolla Helsingissä. Oulussa Lähihoitajapäiville osallistui huikeat 130 henkeä. Päivän teemana oli edunvalvonnasta vanhusten lääkehoitoon sekä luento saattohoidosta. 
Helsingissä lähihoitajapäiville osallistui mukavasti 50 henkilön määrä. Helsingissä luentoja pidettiin ajankohtaisesta edunvalvonnasta työssä jaksamiseen, sekä kivunhoidosta toimivan arjen pyörittämiseen. 
Näiden Helsingissä olevien luentojen lisäksi palkittiin Vuoden lähihoitaja 2017, Vuokko Rivinen Oulusta. Suomen lähihoitajat ryn hallitus valitsi Vuokon sillä perustein, että hän on tunnollinen Tehyläinen ja toimii työssään eettisesti hienosti, koulutuksen edellyttämällä tavalla. Lisäksi hän on pelastanut työtoverinsa hengen. Onnea Vuokolle vielä!

Helsingin lähihoitajapäivien jälkeen hallitus kokoontui puhumaan ja suunnittelemaan tulevaa vuotta, sekä mitä kaikkea haluamme järjestää juuri teille. Alustavasti suunnittelimme tulevia lähihoitajapäiviä joita olisi vuoden 2018 aikana eripuolilla Suomea, esimerkiksi Kuopion suunnalla.
Kaikkea muutakin kivaa on luvassa ensi vuodelle, joista kerromme tulevissa uutiskirjeissämme. 
Muistakaa myös, että meidät löydätte sosiaalisesta mediasta, joissa tulemme kertomaan ensi vuodesta! Pysykäämme kuulolla!

Ihanin lumiterveisin Oulusta,

Suomen lähihoitajat hallituksen varajäsen
Heidi