Uusi hallitus esittäytyy

13.1.2023

Suomen Lähihoitajat ry:n hallitus 2023-2024

Heidi Karinen, lähihoitaja, Helsinki: Olen 35-vuotias Helsingistä ja työskentelen HUS:n siltasairaalassa ortopedian ja traumatologian vuodeosastolla. Haluan saada lähihoitajan työtä näkyvämmäksi ja saada tulevaisuudessa lisää arvostusta meille lähihoitajille. Haluan vaikuttaa ja olla kehittämässä monipuolista ja ammatillista koulutusta. Olemme valtakunnallinen yhdistys ja toivon, että jäsenet ympäri Suomea haluavat olla mukana yhdistyksen toiminnassa. 

Timo Dahl, lähihoitaja, yrittäjä, Mänttä : Olen 43-vuotias Mäntästä ja harrastan autourheilua aktiivisesti. Pohjakoulutukseltani olen ensihoitoon suuntautunut lähihoitaja ja lisäksi minulla on lähiesimiestyön ammattitutkinto. Pyöritän omaa sosiaali-alan yritystä.  On mukavaa olla porukassa ja päästä Suomen Lähihoitajissa päästä hyvän hallituksen kanssa kehittään asioita. 

Marja Perkkiö, perushoitaja, Helsinki : Työskentelen HUS:n Pää- ja kaulakeskuksessa korva-, nenä- ja kurkkutautien vuodeosastolla. Haluan tuoda näkyväksi perus- ja lähihoitajien ammattia, jotta työllemme saataisiin lisää arvostusta. Koulutuksen kriteereistä ja laadukkaasta työssäoppimisesta täytyy myös pitää kiinni, että lähihoitajakoulutus tuottaa jatkossakin vahvoja ammattilaisia monin tavoin haasteelliseen ja eettisesti vaativaan työhön. 

Marjut Kivinen, lähihoitaja, Helsinki : Olen 47-vuotias Helsingistä, naimisissa ja minulla on Bordercollie 12-vuotias Helga. 10 vuoden aikana on tullut tutuksi lähihoitajan monipuolinen työ ja sen moninaiset työpaikat. Aikoinaan valmistuin ikääntyvien osaamisalasta ja tänä keväänä suoritin toisen osaamisalan, sairaanhoito ja huolenpito osaamisalan. Työskentelen Helsingin kaupungilla, Syystien palvelukeskuksessa LAH-yksikössä . Haluan olla ajamassa hoitajien asioita ja kertoa ilosanomaa lähihoitajan monipuolisesta ammatista.

Enni Liukkonen, lähihoitaja, Hankasalmi: Olen Enni Liukkonen, asun Hankasalmella ja teen töitä Tähtelässä. Tähtelä tarjoaa kuntouttavaa lyhytaikaista hoitoa ikäihmisille.  Haluan tehdä lähihoitajan ammattia tunnetuksi ja osallistua koulutusten järjestämiseen.

Sami Korpilahti, lähihoitaja, Kurikka : Olen 46-vuotias lähihoitaja Etelä-Pohjanmaalta Kurikasta. Sairaanhoidon- ja huolenpidon lisäksi olen suorittanut perustason ensihoidon osaamisalan opinnot.  Pidän tärkeänä jatkuvaa itseni kehittämistä työssäni ja uuden, ajantasaisen tiedon päivittämistä hoidolliseen tekemiseeni. Sosiaali- ja terveydenhuollossa kautta Suomen eletään nyt suuren muutoksen aikaa, samalla kun käytännön hoitotyötä tehdään jatkuvan resurssipulan varjossa. On vaarana, että yksittäisen pienen hoitajan ääni jää kuulumattomiin. Siksi mielestäni on tärkeää, että pidämme puoliamme ja rakennamme tulevaisuuttamme kaikki yhdessä. Siksi minä olen aktiivisesti mukana toiminnassa.  Joukossa on voimaa.